Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@00:25:36 GMT

فیلم: تقلید پرواز اژدها توسط ربات

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۰۳۴۶۴

‍‍‍‍‍‍

پژوهشگران دانشگاه توکیو در کشور ژاپن موفق به ساخت روباتی شدند که قادر به پرواز بوده و اژد‌ها نام دارد. این روبات می‌تواند برای مصارف گوناگون ازجمله مصرف خانگی مورداستفاده قرار گیرد.

سرویس عکس و فیلم فردا: پژوهشگران و طراحان دانشگاه توکیو در کشور ژاپن موفق به طراحی روباتی شده‌اند که دارای شکل اژد‌ها بوده و قابلیت تغییر شکل و پرواز را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روبات از گروه روبات‌های دوموتوره چندگانه است که برای فعالیت خود از چندین ترانسفورماتور هوایی استفاده کرده و شکل ظاهری آن حقیقتاً مانند اژد‌ها بوده و با دیدن آن تجسم یک اژد‌ها را برای بیننده به نمایش گذاشته می‌شود.

قابلیت تغییر حالت به اشکال مختلف برای این روبات بسیار بااهمیت است، زیرا امکان درآمدن آن به اشکال مختلف باعث می‌شود تا بتواند موانع را از بین برده و به‌خوبی پشت سر گذاشته و برای رسیدن به هدف از وسط حفره‌ها عبور کند.

نیروی محرکه‌این روبات توسط پروانه‌های مجزا که قابلت تغییر شکل در حالت پرواز را دارند، تأمین می‌شود. این پروانه‌های مجزا به روبات امکان تغییر شکل به‌صورت مربع یا حرکت مارپیچ را داده و قابلیت تغییر شکل آن را به هر طرحی ممکن می‌کنند.

قابلیت تغییر حالت به اشکال مختلف برای این روبات بسیار بااهمیت است، زیرا امکان درآمدن آن به اشکال مختلف باعث می‌شود تا بتواند موانع را از بین برده و به‌خوبی پشت سر گذاشته و برای رسیدن به هدف از وسط حفره‌ها عبور کند. روبات اژد‌ها توسط یک سری از واحد‌های ارتباطی با نیروی محرکه‌ای که توسط یک جفت موتور با پروانه‌های مجزا ساخته‌شده است، قدرت انعطاف و حرکت مناسبی دارد. این نیروی محرکه به موتور روبات اژد‌ها امکان غلتیدن و اوج گرفتن را در هر مسیر و جهتی می‌دهد. هرکدام از این واحد‌های ارتباطی با واحد بعدی توسط مفصل لولایی متصل می‌شود و کل ربات توسط باتری و فنّاوری Intel Euclid کار می‌کند. در حال حاضر باتری این روبات امکان سه دقیقه پرواز را به اژد‌ها می‌دهد.

نمونه اولیه این روبات از چهار واحد ارتباطی تشکیل‌شده بنابراین همانند یک کوادکوپتر (quadrotor) که نوعی پهپاد است حرکت می‌کند.

بر اساس باور‌های باستانی در اساطیر شرقی، طبیعت اژد‌ها با تغییر شکل همراه است و به همین دلیل این اژد‌های روباتیک نیز می‌تواند در سه شکل مختلف خط مستقیم، جعبه‌ای و L. مانند و در محور‌های مختلف به‌صورت سه‌بعدی همچون زیگزاگ یا مارپیچ پرواز کند. طراح این روبات می‌گوید که روبات اژد‌ها به‌صورت خودکار قابلیت تغییر شکل و تطبیق‌پذیری با فضای اطراف خود را داشته و حداکثر دوازده قسمت مختلف را می‌توان روی این اژد‌ها نصب کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی لینک کوتاه خبر: farda.fr/003Xlr

منبع: فردا

کلیدواژه: طراحی ربات ساخت ربات دانلود فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۳۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید l بازدید میلیونی زمین خوردن یک ربات/ انسان‌نماها زمین خوردن را تمرین می‌کنند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، درحالی که شروع به خواندن این گزارش کرده‌اید، ویدئوی ۴۰ ثانیه‌ای زیر به رکورد بازدید ۵میلیونی نزدیک می‌شود؛ ویدئویی که مدت‌ها است، دنباله‌کنندگان حوزه رباتیک به دنبال آن هستند. ویدئویی که از شفافیت سخن می‌گوید، چیزی که من طرفداران دوست‌ دارند بیشتر از دنیای رباتیک ببینند. نشان دادن ساده آن چه در پشت صحنه عکس‌های بدون خطای ربات‌ها می‌گذرد. در بسیاری از موارد، ما از سال‌ها آزمون و خطا می‌گذریم و سراغ تصاویری می‌رویم که ربات‌ها را در دوربین خوب جلوه می‌دهند. هنگامی که شما فقط نتایج مثبت را به اشتراک می‌گذارید، انتظارات غیرواقع بینانه‌ای برای خود ایجاد می‌کنید.

اما واقعیت این است که ربات‌های دوپا سقوط می‌کنند. از این نظر، حداقل، آنها دقیقاً مانند ما هستند. همانطور که Agility اخیراً گفته است، "همه گاهی اوقات زمین می خورند، این نحوه برخاستن ما است که ما را تعریف می‌کند." من آن را یک قدم فراتر می‌برم و اضافه می‌کنم که یاد گرفتن چگونه خوب زمین خوردن به همان اندازه مهم است.

پراس ولاگاپودی، مدیر ارشد فناوری تازه منصوب شده شرکت Agility، اخیراً گفته‌ است که دیدن ربات‌ها در این مرحله از کار چیز خوبی است. او خاطرنشان می‌کند: «وقتی یک ربات واقعاً در جهان است و کارهای واقعی انجام می‌دهد، اتفاقات غیرمنتظره‌ای رخ می‌دهد. شما چندبار زمین خوردن را تجربه خواهید کرد، اما این بخشی از یادگیری برای دویدن طولانی مدت در محیط‌های واقعی است.»

اسکن سریع قوانین هاروارد برای زمین خوردن بدون آسیب، آنچه را که ما به طور شهودی در مورد زمین خوردن به عنوان انسان درک می کنیم، منعکس می‌کند:

از سرت محافظت کن از وزن خود برای هدایت بدن هنگام افتادن استفاده کن زانوهای خود را خم کن از کشیدن افراد دیگر با خود هنگام زمین خوردن پرهیز کن

آرون ساندرز، مدیر ارشد فناوری Boston Dynamics، سال گذشته به techcrunch گفت:«ما از سقوط نمی‌ترسیم و با ربات‌ها طوری رفتار نمی‌کنیم که گویا خیلی شکننده‌اند. ربات ما زیاد سقوط می‌کند و یکی از چیزهایی که مدت‌ها پیش تصمیم گرفتیم این بود که باید ربات‌هایی بسازیم که بتوانند بدون شکستن زمین بخورند.»

آموزش زمین خوردن کاربردهای بسیاری خواهد داشت؛ ربات‌ها زمین‌ می‌خورند. بهتر است بتوانند بلند شوند. توانایی بلند شدن ممکن است برای اهداف شارژ نیز مفید باشد.

منبع: techcrunch

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901181

دیگر خبرها

  • سرو مشروبات الکلی در سریال «هفت سر اژدها» جنجال‌برانگیز شد
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • گزارش ماندی نایت راو 29 آوریل؛ از اژدها تا هیولا /اخبار WWE
  • ببینید l بازدید میلیونی زمین خوردن یک ربات/ انسان‌نماها زمین خوردن را تمرین می‌کنند؟
  • پاسخ آیت الله نوری همدانی به سوالی درباره طرح عفاف و حجاب پلیس (طرح نور)
  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • حمایت کامل یک مرجع تقلید از «طرح نور»: امری مبارک است | درباره حجاب به شدت حساسیم
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • رشته‌ها و سطوح المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد